Bezlepková pizza z použitím droždia Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Čas prípravy: 60 min
Suroviny: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- 600 g. múky Mix B (schär)
- 300 ml. mlieka
- 150 ml. olej
- ½ droždia (čerstvé)
- soľ (malú lyžičku)
- cukor (malú lyžičku)
Iné : Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- Pizza korenie
- paradajky
- kečup
- syr
- šunka
- a iné podľa chuti
Postup: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Všetko spolu zmiešam nechám asi 30 min. odstáť voľne na linke. Potom vypracujem tri ovaly.. cesto potriem kečupom posypem nastrúham syr, poukladám podľa chuti suroviny šunku,paradajky, pečiem pri teplote 200°C asi 30 min. V teplovzdušnej rúre bez zápary.