Čas prípravy 50 min.
Suroviny:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- 250g. maslo
- 400g. Múky Mix B (schär)
- 3 lyžice oleja
- 1 vajce
Iné:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- Himalájska soľ
- Kmín celý
- Vajce na potretie
- 1 lyžička vody(kávová)
- Plech
- Papier na pečenie
Postup:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Maslo, múku, olej a vajce zmiešam spolu. Položím si na mukou vysypanú podložku a vyvaľkám pásiky, tie si narežeme na približne rovnaké tyčinky. Uložím na plech vyložený papierom na pečenie, potriem rozšľahanym vajíčkom do ktorého som priliala lyžičku vody. Posypem kmínom a himalájskou soľou. Pečiem pri teplote 180°C približne 25 min.