Promix-PK špeciál
Bezgluténová zmes na pečivo. Je vyrobená z prirodzene bezlepkových a bez pšeničných surovín.
Je určená na prípravu bezlepkového jemného pečiva, zákuskov, piškót, ale aj chleba, je vhodná na zahusťovanie pokrmov. Neobsahuje mlieko, laktózu, sóju, pšeničný škrob ani repný cukor.
Zloženie – kukuričný škrob, ryžová múka, múka z vlčieho bôbu.
Zahusťovadlá – guarová múka a E464, rastlinná vláknina, emulgátor E481

Promix – PK
Bezgluténová múčna zmes na jemného pečivo. Je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je určená na prípravu jemného pečiva a zákuskov. Vhodná je aj na zahusťovanie a zásmažky. Tiež ju môžeme použiť pri prípravu chleba.
Zloženie – kukuričný škrob, zemiakový škrob, sušená srvátka, sójová múka, cukor.
Zahusťovadlá – guarová múka, emulgátor E 471

Promix –T
Universálna  bezgluténová tmavá múka, obohatená kvalitnými prírodnými surovinami s jemnou ovocnou vlákninou. Vhodná je na prípravu tmavého chleba a jemného pečiva. . Je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín.
Zloženie –  kukuričný škrob, zemiakový škrob, ryžová múka, zemiaková múka, jablková vláknina, pohánková múka.
Zahusťovadlá – guarová múka a E466, emulgátor E471.

Promix – Uni Komfort
Univerzálna bezgluténová zmes na chlieb pre pečenie v automatických pekárničkách. Je vyrobená z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín.
Zloženie  –  kukuričný škrob, zemiakový škrob, ryžová múka, sójová múka plnotučná, rastlinný tuk.(čiastočné stužený repkový, palmový), zemiaková múka, cukor.
Zahusťovadlá – guarová múka, jedlá soľ, stabilizátor karboxymetylcelulóza, emulgátor mono – a diglycerídy nenásytených mastných kyselín, kyselina citrónová.

Promix UNI
Univerzálna bezgluténová zmes, vyrobená z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín.
Neobsahuje mliečnu bielkovinu , laktózu, soľ ani repný cukor. Je vhodná na pečenie svetlého chleba a pečiva, zákuskov.
Zloženie – –  kukuričný škrob, zemiakový škrob, ryžová múka, sójová múka.
Zahusťovadlá – guarová múka a E 466, emulgátor E471

One thought on “Múky a zmesi na pečenie Novalim – pokračovanie- Bezlepkový pekár.sk – autorský recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *