Čas prípravy 1 hod.
Suroviny: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- 300 g. Maková múka
- 100 g. Ceke Mix muka na piškótové cesto (Liana)
- 1 maslo 250g.
- 4 lyžice kryštál. cukor
- 200 g čokoláda
- 2 lyžice oleja
Plnka: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- 1 mascarpone
- 70 g. tvaroh (jemný)
- 1 vanilkový cukor
Postup: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Makovú múka, maslo, piškótovú múku a cukor spolu zmiešame. Čokoládu si rozpustíme a vychladenú prilejeme do cesta. Zmiešame spolu prilejeme olej a vytvoríme cesto ktoré sa nelepí. Cesto si dáme na podložku rozvaľkáme a vykrojíme tvary podľa chuti. Pečiem pri 180°C približne 25 min. Potrieme plnkou a môžeme konzumovať. Plnku si rozmiešame mascarpone s tvarohom a cukrom.