Čas prípravy 1 hod.

Suroviny: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 300 g. Maková múka
  • 100 g. Ceke Mix muka na piškótové cesto (Liana)
  • 1 maslo 250g.
  • 4 lyžice kryštál. cukor
  • 200 g čokoláda
  • 2 lyžice oleja

Plnka: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 1 mascarpone
  • 70 g. tvaroh (jemný)
  • 1 vanilkový cukor

Postup: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Makovú múka, maslo, piškótovú múku a cukor spolu zmiešame. Čokoládu si rozpustíme a vychladenú prilejeme do cesta. Zmiešame spolu prilejeme olej a vytvoríme cesto ktoré sa nelepí. Cesto si dáme na podložku rozvaľkáme a vykrojíme tvary podľa chuti. Pečiem pri 180°C približne 25 min. Potrieme plnkou a môžeme konzumovať. Plnku si rozmiešame mascarpone s tvarohom a cukrom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *