Čas prípravy 50 hod.

Suroviny :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 1/2 droždie (čerstvé)
  • 150 g. múka NF – Mix Per Pane ( na biele pečivo)
  • 150 g. muka NF – Mix Per Pizza
  • 1 lyžička malá med
  • 1 lyžička vegeta
  • 1/2 dcl. olej
  • 2 dcl. vody

Iné :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • suroviny na pizzu
  • korenie
  • šunka
  • kečup
  • syr
  • kukurica
  • olivy
  • a iné podľa chutí

Postup :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk Droždie a med si rozmiešam spolu (vytvorí sa riedka hmota), prilejem 1/2 dcl vody, dve lyžice múky ( z celkového množstva) nechám 10 min stáť bokom. Všetku múku si preosejem, aby dostala nádych, múka by mala mať izbovú teplotu. Múku si dám do nádoby na miesenie, pridám vykysnuté droždie, vodu, olej a vegetu. Všetky suroviny spolu prepracujem na cesto ktoré sa nelepí. Nechám prikryté stáť 20 min. Potom si rozdelím na dve časti rozvaľkám na kolesa potriem kečupom, pridám korenie, šunku, poukladám podľa chutí rôzne dobroty, nastrúham syr. Pečiem vo vyhriatej rúre teplovzdušnej rúre 20 min bez zápary pri teplote 200°C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *