Čas prípravy 5 min

Suroviny :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 250 g. tuk
  • 300 g. múky NF – Mix Per Pasta Frolla
  • 1 dcl. studenej vody
  • 2 lyžice olej
  • štipka soli

Postup :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk Tuk si nastrúham najemno pridám múku a soľ dobre prepracujem hmotu, aby sa mi spojila (podobne ako cesto na posýpku). Prilejem vodu a vypracujem hmotu, ktorá bude hustá a nelepivá. Prilejem si olej a vytvorím pružné cesto, ktoré sa nelepí. ( v prípade ak by sa vám lepilo podsypte si lyžicou múky). Takto pripravené cesto je – ihneď dokonalé k spracovaniu žiadne chladenie ani mrazenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *