Čas prípravy 80 min.

Suroviny na cesto :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 1/2 balíčka čerstvé droždie
  • 320g. múky Mix B schär
  • 80 g. ryžovej múky
  • 2 lyžice zemiakové vločky
  • 1/2 dcl. olej
  • 1/3 lyžičky soľ
  • 1/3 lyžičky med
  • 4 dcl. vody

Iné :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • ovocie na koláč
  • kečup na pizzu
  • syr
  • šunka
  • klobása
  • cibuľa
  • slanina
  • korenie

Postup :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk Droždie si rozpustím vo vode, pridám med rozpustím a pomaly zapracujem múku, vločky soľ vodu. Vymiesim cesto ktoré je vláčne prilejem olej a domiesim na vláčne a nelepivé cesto. Zaprašim múkou a nechám zakryté kysnúť 60 min. na linke. Rozdelím cesto na štyri rovnaké diely vytvarujem pizzu a poukladám podľa chute. Jeden podiel cesta si ozdobím makom a ovocím. Pečiem pri 200°C bez zápary v teplovzdušnej rúre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *