Čas prípravy 10 hod.

Suroviny 1 : Vypracoval – Bezlepkový pekár.sk

  • 130g. kvások (ja som požila ryžový)
  • 150 g. vody
  • 150 g. múky na pizzu NF- Pizza Mix Per

Suroviny 2 : Vypracoval – Bezlepkový pekár.sk

  • 200 g. múky NF- Mix Per Pizza
  • 190 g. vody
  • 1/2 lyžičky soľ
  • 2 lyžice masť ( ja som použila domácu masť)

Postup : Kvások si rozpustím vo vode, pridám múku a vypracujem cesto podobné kvásku, tak aby sa mi rozpustila úplne múka. Nechám stáť 4 hod. zakryté na linke. K vykysnutému rozkvasu si pridám múku, soľ a vodu. premiešam všetky suroviny spolu a pridám si masť, ktorú zapracujem do cesta. Vypracujem vláčne a nelepivé cesto nechám 5 hod. kysnúť zakryté na linke. Vykysnuté cesto rozdelím na rovnaké časti a použijeme suroviny podľa svojej chutí. Pečiem bez zápary v teplovzdušnej rúre pri 200°C 25 min.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *