Čas prípravy 13 hod.

Suroviny 1. : Vypracoval – Bezlepkový pekár.sk

  • 135 g. kvások (ja som použila shcär – mix B)
  • 270 g. múka Mix B schär
  • 270 g. vody

Suroviny 2. : Vypracoval – Bezlepkový pekár.sk

  • 330 g. múka NF Mix Per Pane na biele pečivo
  • 320 g. vody
  • 1 lyžička soli
  • 2 lyžice masť domáca

Postup : Suroviny 1 spracujem v čase o 23°° hod. nechám na linke zakryté do 6°° hod. ráno. Potom si pridám suroviny 2, okrem masti. Premiešam spolu všetko, tak – aby sa v ceste nenachádzali žiadne hrudky z múky. Doplním si masť a vymiesim nelepivé a vláčne cesto. Nechám zakryté kysnúť do 12°°hod. Vyklopím na podložku rozdelím podľa potreby na rovnaké časti, vytvarujem a uložím na plech vyložený papierom. Potrela som hroznovým olejom. Vyhrejem si rúru a pečiem pri 200°C 35 -40 min. Pečiem bez zápary.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *