Čas prípravy 1.hod. 30 min.

Suroviny : Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept

  • 350 g. Múky Mix per pane
  • 350 g. vody
  • 1/2 lyžičky soľ
  • 7 g. sušené droždie
  • 1/2 lyžičky masť domáca

Postup: Vypracoval Bezlepkový pekár.sk – autorský recept
Droždie trochu múky z celku a trochu vody s celku zmiešam nechám 10 min. odstáť. Pridám všetky suroviny okrem masti. Vypracujem spolu tak aby boli dobré spojené a nelepili sa. Pridám masť a premiesim cesto. Nechám zakryté na linke 45. min. kysnúť. Preklopím sa na podložku rozdelím na štyri rovnaké diely vytvarujem bagetky- ktoré nechám 15 min. na plechu – pečiem vo vyhriatej rúre 35 min. pri 220°C bez zápary v teplovzdušnej rúre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *