Čas prípravy 50 min.

Suroviny:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 250g. maslo
  • 400g.  Múky Mix B (schär)
  • 3 lyžice oleja
  • 1 vajce

Iné:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • Himalájska soľ
  • Kmín celý
  • Vajce na potretie
  • 1 lyžička vody(kávová)
  • Plech
  • Papier na pečenie

Postup:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
Maslo, múku, olej a vajce zmiešam spolu. Položím si na mukou vysypanú podložku a vyvaľkám pásiky, tie si narežeme na približne rovnaké tyčinky. Uložím na plech vyložený papierom na pečenie,  potriem rozšľahanym vajíčkom do ktorého som priliala lyžičku vody. Posypem kmínom a himalájskou soľou. Pečiem pri teplote 180°C približne 25 min.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *