Čas prípravy 55 min.
Suroviny na cesto:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- 4 vajcia
- 2OO g. špenátu (pretlak mrazený)
- 4 lyžice múky Mix C (schär)
Suroviny na plnku :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
- ¼ masla Rama
- 2 syry bambino
- 2 mesiačiky cesnak (pretlačený)
- lyžicu kečup
- čierne mleté korenie
- tvrdý syr (plátky)
- plátky šunky
Postup prípravy cesta: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
4 bielky vyšľahame na tuhy sneh, 4 žĺtky vymiešame spolu s 2OO g. špenátu (pretlak mrazený), pridáme 4 lyžice múky Mix C (schär) Premiešame a pridáme tuhy sneh, zmes spolu premiešame. Vylejeme na papier a pečieme vo vyhriatej rúre. Na 180°C 15 min. Ešte teple zrolujeme spolu s papierom a necháme vychladnúť.
Postup na prípravu plnky: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
¼ masla Rama, 2 syry bambino, 2 mesiačiky cesnak (pretlačený) , jednu lyžicu kečup a čierne mleté korenie, všetko spolu premiešame. Ak máme roládu vychladenú, natrieme polovicu hmoty na roládu, poukladáme tvrdý syr, plátky šunky a rozotriem zvyšnú hmotu. Zrolujeme dáme do chladu a už iba dobru chuť.