Čas prípravy 55 min.

Suroviny na cesto:Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • 4 vajcia
  • 2OO g. špenátu (pretlak mrazený)
  • 4 lyžice múky Mix C (schär)

Suroviny na plnku :Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk

  • ¼ masla  Rama
  • 2 syry bambino
  • 2 mesiačiky cesnak (pretlačený)
  • lyžicu kečup
  • čierne mleté korenie
  • tvrdý syr (plátky)
  • plátky šunky

Postup prípravy cesta: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
4 bielky  vyšľahame na tuhy sneh, 4 žĺtky vymiešame spolu s 2OO g. špenátu (pretlak mrazený), pridáme 4 lyžice múky Mix C (schär) Premiešame a pridáme tuhy sneh, zmes spolu premiešame. Vylejeme na papier a pečieme vo vyhriatej rúre. Na 180°C 15 min. Ešte teple zrolujeme spolu s papieromnecháme vychladnúť.

Postup na prípravu plnky: Vypracoval- Bezlepkový pekár.sk
¼ masla  Rama, 2 syry bambino, 2 mesiačiky cesnak (pretlačený) , jednu lyžicu kečup a čierne mleté korenie, všetko spolu premiešame. Ak máme roládu vychladenú, natrieme polovicu hmoty na roládu, poukladáme tvrdý syr, plátky šunky a rozotriem zvyšnú hmotu. Zrolujeme dáme do chladu a už iba dobru chuť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *